PIZZA DI TREVI 9800

Recentebeoordeling


4 sterren uit 894 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Di Trevi 9800. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 19:55 De pizza was niet zo super warm meer. De korst is echt niet meer lekker, sinds het andere uitbaters zijn.
29 sep 2022 om 20:09 Geen klachten!
25 sep 2022 om 20:55 Bezorgtijd later dan voorzien … ondertussen pizza niet zo warm meer maar wel lekker.
19 sep 2022 om 22:14 Super vriendelijke bezorger! Heerlijke pizza en voorgerechtjes!
19 sep 2022 om 6:33 ok
18 sep 2022 om 8:27 Bij bezorg tijd 1u kan ik mee leven maar tis bijna 2u geworden hebben ze me onderrtussen gebeld nieuwe chaufeur bla bla bla kan ik ook nog mee leven. Maar dan heb je het eindelijk en is alles koud dat ik er 1 stuk van gegeten rest voor hond
13 sep 2022 om 10:43 Veel langere bezorgtijd dan aangekondigd. + dat de bezorger er bijna is (icoon met deurbel) klopt niet. ER zat nog eens 40 minuten tussen
11 sep 2022 om 22:20 Pizza’s zijn overheerlijk lekker. Jammer dat de wachttijd tot leveren altijd zo lang is. Zelden wordt de aangegeven levertijd gehaald.
8 sep 2022 om 21:18 Pizza was er al naar 30min! Vroeger dan gepland. En zoals altijd lekker en in orde!
7 sep 2022 om 9:40 Lekker